Svensketur og bilmekaniker

Skrevet av Missmorken90 @ 23.01.2012. 0 kommentarer

I går skulle jeg være med mamma og søstra mi til Sverige for å handle litt. Det er altid koslig og dra på Harry tur med mamma, bortsett fra denne gangen for da skjedde det noe med bilen. Vi har aldri brukt 2 timer og 30 min til sverige før men det gjorde vi vist denne gangen.

Vi kjører på motorveien og plutselig sier mamma at det er noe som er rart. Vi fikk ikke vaska ruta på bilde fordi det var noe galt med der spyleveska kommer. Jeg begynte og sjekke i manualen til bilen for å finne ut ting, men det var da ikke veldig lett. Vi fikk stoppa et sted for mamma så ikke noe ut av frontruta. Vi stoppa ved smart klubb på vei til sverige for å sjekke litt. Vi fikla med masse for å prøve å finne det ut. Vi kom fram til at vi trodde det var sikkringa som hadde gått så vi måtte kjøre til nærmeste bensin stasjon for å fikse det. Jeg gikk inn for å høre om dem hadde en tang så vi kunne få dratt ut sikringa for den satt bom fast. Fasan og den satt hardt. Vi fikk den ikke ut så mamma ble med inn for å kjøpe en ny sikkring i mens. Vi kjørte videre til en annene bensin stasjon, men når vi kjørte var det noe annet rart. Da funka plutselig ikke varmen i bilen. Vi kjørte videre til neste bensinstasjon det vi stoppa for å gå inn og se om dem hadde en tang vi kunne låne. Nei da, det hadde dem ikke. Går det ann at ikke en bensinstasjon ikke har en tang som passer så man kan få ut sikkringa. Herregud, skulle ikke vært lov. Men men, Jeg lå med hode under dasborde for å sjekke sikkringa under der. Plutselig sier mamma til meg at hun plutselig får vaska ruta. Yes tenkte jeg mene det varte ikke lenge. Varmen funka fortsatt ikke. Ned med hue under dasborde igjen og sjekke ting. Plutselig fikk jeg i gang varmen i bilene også igjen. Jippi, det funker. Det var vist bare noen ledninger som lå i klem. Følte meg veldig flink som klarte og fikse det. Jeg som ikke er bilmekaniker en gang.

Hva driver dere med i dag?

//Blogges//

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits