Innpåsliten

Skrevet av Missmorken90 @ 25.01.2012. 2 kommentarer

I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye. Mamma spurte meg i går om jeg ville være med så vi kunne kjøpe snowboard til Lille søstra mi. Det skal bli kjempe gøy når vi skal begynne å stå for jeg skal hjelpe henne.

Vi dro til OBS vinterbro for der skulle dem ha en billig pakke løsning på det. Vi går inn og søs er veldig spent å spretter rundt over alt. Det skal ikke være lett med små søsken. Når vi kom inn på OBS så gikk vi å snakka med de som er i alpin avdelingen. "Pokker tenker jeg!" Jeg ser rundt meg og kan ikke se ett eneste snowboard der. Vi spør de som jobber der og dem hadde så klart ingen snowboard der, så da dro vi på G sport for å se. Dem hadde et som hun ønska seg der men det var for stort til henne. Vi spørte om dem hadde flere på lager, men det hadde dem ikke. Dermen fikk vi dem til å ringe G sport i ski for å høre med dem om de hadde flere igjen. Dem hadde ett igjen. Vi fikk dem til å holde det var til oss.
Vi gikk bort til bilden og dro med en gang.

SKI: Vi parkerte og tok heisen opp for å ordne. Lille søs ble kempe glad når hu så brette. Da var det bare og få ordna med sko og bindinger til brette hennes. Det tok jo litt tid da men det gjorde ikke noe for søs, for endelig skulle hun få snowboard som store søs har. Hn prøvde sko og jeg måtte hjelpe henne så vi fikk riktig størelse og sånt. Mens han mannen gikk for å sette bindingene på brette skulle jeg løpe ned på butikke og kjøpe noe og drikke.
Jeg gikk fort ned rulletrappa også neste der der det sto noen som delte ut noen lapper. Før han rakk å spørre meg sier jeg: Nei takk. Så plutselig sier han: ja takk. og jeg sier nei takk igjen. Går inn på butikken og kjøper noe og drikke å er på vei opp igjen. F*** for en innpåsliten klad han var. igjen sa han det samme og jeg sa nei takk to ganger. Han sa ja takk siste gangen da jeg ble litt irritert å sa: Når jeg sier NEI så er det NEI!! Han ble litt spak tror jeg.

Det var ganske morsomt.

 

Hva har dere gjort i dag?

Skrevet av: bellahsgalskap @ 25.01.2012 kl.21:12
det høres ut som du har hatt en fin dag iallfall ;)
Skrevet av: missmorken90 @ 25.01.2012 kl.21:15
Ja. jeg har det

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits