Helgen min <3

Skrevet av Missmorken90 @ 30.01.2012. 0 kommentarer

Jeg har hatt en helt super helg. Jeg satt å kjeda meg hele fredagen omtrent, helt til jeg tenkte jeg kunne jo få noen til å komme til meg på lørdag så jeg slapp å kjede meg. Så jeg inviterte Oliver, Tommy og Krissa min på besøk for å se film.
Så da ble det ikke så kjedelig fredags kveld alikevel for å si det sånn.. Ble bare masse venting for jeg gleda meg veldig til lørdagen.

LØRDAG: Jeg satt å venta på at Oliver skulle komme til meg. Han kom før de andre fordi vi hadde en avtale om at han skulle komme tidligere og at han kunne overnatte hos meg :P Når Krissa og Tommy kom så lagde vi noe å spise med en gang. Alle var kjempe sultne. Filmer og mat sammen med venner er alltid koslig. Hadde en kjempe koslig lørdag sammen vennene minee. Krissa og tommy dro hjem på kvelden og det tok ikke lang tid før jeg ble trøtt- Vi fikk å la oss i 12 tiden.

SØNDAG: Skjedde ikke mye.. Oliver kjørte meg til flåtesta for at jeg skulle være der. Det var seminar med Kolbotn Garden. Jeg skulle hjelpe til der. Men jeg hadde det kjempe koslig sammen med Oliver. Dagen gikk veldig sakte mens jeg var på det seminare. Det eneste som skjedde var at vi skulle sette ut stoler så foreldrene kunne sitte og se på. Mamma kødta stoler ned fra stablene mens vi andre gikk å satta dem ut. Etter hvert hører jeg et smell og hører mamma sier hjelp. Der satt armen og hånda til mamma fast mellom 2 stabler med stoler. Uff..
Utpå kvelden dro jeg og mamma på legevakta for å få sjekka det. 2 timer tok det før vi var ferdig der. Kjedelig og sitte og vente. Helfig vis var det ikke brudd i hånda og det var jeg glad for.

Hvordan har helgen din vært?

//Blogges//

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits