ADHD

Skrevet av Missmorken90 @ 18.04.2012. 2 kommentarer

 

Hei alle sammen..!
Jeg har fått en kommentar her som jeg ikke synes var helt koselig og få.
Her er det:

 Du skriver helt forjævlig mye feil. Det er veldig frustrerende. Jobb med rettskrivingen din.!

Skal forklare dere hvorfor det er så mye skrivefeil når jeg skriver.  Så jeg håper dere forstår det og hvis folk skal skrive flere sånne kommentarer til meg så kan dere bare slutte og lese bloggen min.

Da starter jeg med dette.
Grunnen til at det er en del skrivefeil her på bloggen min er fordi jeg har ADHD + Dysleksi. Det er ikke alltid liker lett å klare å skrive riktig når man har dette her.  Jeg ble tatt ut av timene på barneskolen og lærte aldri ting på samme måte.  Da er det ikke alltid man kan klare å skrive alt riktig selv om man ha veldig lys. Bare i 7 klasse ble jeg tatt ut av timen for å gjøre 1-2 klasse norsk. Det er ikke det en som går i 7 klasse trenger,

ADHD!

Jeg har hatt diagnosen ADHD siden jeg vet veldig liten.. Jeg gikk vel i barnehage da jeg fikk vite at jeg hadde det. Men jeg ble aldri testet for det når jeg var liten. Grunnen til det var fordi jeg ikke kunne lese og skrive. Men man trenger ikke å kunne lese og skrive for å bli testa for ADHD. Det kan man teste gjennom hvordan man leker med andre barn.

Vi hadde flytta til Skiptvedt der jeg begynte i slutten av 3 klasse. Den læreren jeg hadde i den klassen tok til seg at jeg hadde litt problemer med ting og dermed ble jeg tatt inn på PPT for å bli teste. Jeg begynte da på tabletter i 4 klasse og har gått på det helt til nå. Å leve med ADHD og Dysleksi er ikke alltid liker lett og leve med. Men man kan lære seg og leve med det.

Håper dere skjønner hvorfor jeg har en del skrive feil nå. Hvis der synes det er frustrerende og lese får dere bare slutte å lese bloggen min. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive riktig men kan ikke alltid bli litt bra hver gang og det håper jeg dere skjønner etter å ha lest dette.

 

Håper å få tilbake melding om dette innlegget og hva dere syntese om at jeg skriver om ADHD

escvinn2sg
Skrevet av: Linn - Hund, foto og hverdag @ 18.04.2012 kl.13:02
Jeg skjønner det veldig godt =) Har selv ADD og skrive/lesevansker og hater når folk klager på hvordan jeg leser eller skriver. Det er jo ikke akkurat noe vi kan noe for :)

Men på en annen side skjønner jeg også at det er fustrerende å lese en tekst med masse skrivefeil. Men, man trenger ikke å skrive det slik som denne personen gjorde - det finnes en fint lite kryss i høyre hjørne som man kan klikke på om man ikke liker det man leser...
Skrevet av: frkl0ve @ 20.04.2012 kl.22:36
skjønner deg godt for skulle tru jeg har det selv men trur ikke det men slitter med og skrive.

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits