Sykehuse 2 juni.

Skrevet av Missmorken90 @ 11.06.2012. 0 kommentarer

 

Jeg tenkte jeg skulle skrive om hvordan jeg hadde det den helgen 1-3 juni.

Jeg hadde vel merka det noen dager før det brøyt ut med masse hjertebank hele dagen.
Det er noe av det verste jeg vet men noen ganger er det bare sånn at det skjer.  Skulle inderlig ønske jeg slapp å være født med dette men det er jo dessverre noe jeg ikke kan noe for eller mine foreldre.

Men som sakt starta den den 1 juni men at det lå å murra hele dag. Den  følelse som er vanskelig og beskrive..  Kan på en måte føles som en mobil som vibrerer i lomma. Har ikke noe bedre måte og beskrive det på. Det er den en måte som alle kan skjønne det. Men det fortsatte hele dagen og man blir helt utmatta av det. Stakkars mamma den natta. Jeg skulle sove ved siden av henne og det hadde vist ikke vørt noe godt fornøyelse for henne kan jeg si  dere.

Sånn som mamma beskrev den natta, så hadde jeg liggi veldig urolig og ikke funnet noe stilling og ligge i. Tatt meg opp til bryste og lagd masse lyder.

 

Den 2 Juli skulle vi ha familie bursdag for søstra mi. Jeg hadde kjempe vondt men jeg sa ikke noe til mamma. Å sminke seg hjelper ikke når man får hjerte bank og blir grå blek i ansikt og kunne heller ha ligna på en mumie men jeg prøvde. Jeg satt og hadde kjempe vondt og sa ikke stort gjennom hele feiringa. Mamma hadde sett på meg hele tiden at det var noe som var galt men jeg ville ikke ødelegge dagen for lille søstra mi så jeg sa ikke noe. Men når alt var ferdig og alle hadde gått sa jeg til mamma at jeg tror jeg må på legevakta. Dermed ringte jeg og jeg fikk beskjed om å komme med en gang. Uff som jeg hatter legevakta men må man så må man. Uansett hvor mye man misliker det.
Jeg kom og ble tatt inn med en gang for å ta EKG som ikke viste noen ting. Sikker på at det er noe feil med EKG maskinene på ski sykehuse.  Men det er min mening da :P Men når jeg var ferdig med å ta den EKGen så fikk jeg en seng og legge meg på siden jeg var så dissi i kroppen å hadde så vondt i beina. Men det var ikke noe sjakk trekk å velge det fant jeg ut, for etter en time hadde jeg Faen men ikke blitt tatt inn for å snakke med legen. Viste seg at dem hadde glemt meg. Dumme sted azz. Men sånn gikk det da. Jeg kom til legen og han vil ha meg inn på sykehuset og da var det bare og dra rett til lørenskog og bli sjekka videre der.

Som vanlig fant dem ingen ting der heller men det var mer betryggende og komme ditt og få den bekreftelsen en på ski sykehuse. Men sånn er da live bare da. Nor får ting og andre er heldig og slipper.  Dro hjem igjen sammen med mamma i 1 tiden. Var ganske utkjørt for å si det sånn. Ikke nok med det men vi skulle feire barne bursdag på søndagen.

 

Så sånn gikk den helgen for meg med masse problemer med hjerte og sånt men jeg lever da enda :)

 Dette er et EKG men det er ikke mitt. men ville bare vise hvordan et ekg ser ut hvis noen ikke viste det.

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits