Prosjekt på gang.

Skrevet av Missmorken90 @ 23.08.2013. 0 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg og min kjære har nå forlovet oss og han har sakt jeg kan få det ene romme oppe som mitt eget rom.

Da begynner prosjekt sminkerom på gang i morgen. Helt siden jeg begynte å bruke litt smine har jeg altid hatt lyst på mitt eget sminkebord, men jeg har aldri hatt plass for har bod i en liten leilighet hvor jeg har delt rom med mormoren min. Hadde ikke noe i mot det men endelig får drømmen min i oppfylelse.
Endelig skal jeg få et eget rom som bare er mitt. Har alt planlagt oppe i hode så nå er det bare å sette alt ut i virkeligheten. Gleder meg til å starte å male frdig romme og få sminkeborde opp på romme der. Så i morgen starter alt for fult.Vi skal avgårde og hente sminkeborde. Det er et gammeldaks sminkebord akkuratt sånn jeg har hatt lyst på. (KAN TA BILDE I MORGEN OG VISE)
Kan nesten ikke vente til å morgen, men jeg fårr ikke ordna alt ferdig på en gang for må avgårde på IKEA når jeg har fått mer penger og kjøpe det siste jeg trenger.

Non her som Kanskje gleder seg til å se resultate av hele romme? Ganske spent på om det blir sånn som jeg vil det skal bli.

Håper dette høres spennende ut og at de er ander som er nysgerrige på dette.

 

Blogges

Skriv en kommentarMissmorken90

Hei heter Susanne og er 23 år. Jeg blogger om hvordan det er å leve med en skjult sykdom som jeg lever hverdagen min. Kommer også til å skrive om ting som interesserer meg.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivSeptember 2013 / August 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits