Spørsmål fra leser!

Skrevet av Missmorken90 @ 09.03.2012. 2 kommentarer

Jeg fikk et spørsmål på spørrerundene min og jeg svarte på det der også. Men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hvorfor jeg ikke har jobb. Det er ganske komplisert.

 

Jobber du? Som jeg svarte så har jeg ikke jobb nei. Det er ikke alltid like lett å få seg jobb hvis man har en del sykdommer som det jeg har. Jeg går på sykemelding fra nav nå frem til sommerferien. Da har jeg godt på det i 1 år.
Grunnen til dette er fordi jeg mista jobben jeg hadde på et lager i sommeren i fjord. Jeg besvimte på trucken og bel sykemldt i 1 uke, kom til bake på jobb etter den uka. Da jobba jeg i en ue til før det skjedde igjen og jeg ble sykmeldt for andre gang. Da fikk jeg ikke jobbe der mer. Jeg har prøvd å søke jobb mange andre steder men det er ikke lett når man levet det live jeg lever. JEg har vært på mange intervjuer og får alltid avslag fordi beg spør om jeg har sykdommer og sån. Kan ikke akkuratt sitte det og si jeg ikke har noe sykdommer når jeg sitter meden hel haug med det. Så jeg må da fortelle dem det og da får jeg somregelt aldri jobben. Hvis jeg lar vær å si det kan det hende jeg får jobben men jeg mister den fordi dem finner ut at det er noe som ikke stemmer. Det er et hard liv mange av oss lever men det er ikke alle. Håper dere skjønner situasjonene min.

 

Blogges

//Kommenter her

Leser innlegg

Skrevet av Missmorken90 @ 09.02.2012. 1 kommentar

Jeg sa jeg skulle legge ut de 3 beste meningne med venner, og her er di!

NR.1
En god venn for meg er en jeg kan le i timesvis med, en jeg opplever masse med, og kan se tilbake på mange gode minner. Hun/han støtter meg i tykt og tynt, og er en jeg kan snakke med, og få råd fra om jeg trenger det.

"Du skal være mot andre slik du vil andre skal være mot deg" - den gyldne regel. Dette sitatet ressonerer akkurat til det jeg mener en god venn skal vær :)
NR.2
En som alltid er der, som jeg kan stole på og både le og gråte med.

En som kan få meg til å le, selvom jeg ikke ønsker det.

En som min bestevenn
NR.3
en god venn for meg, er en som alltid er der for meg en som jeg kan le med gråte med og fortelle alt til!
Hva synes dere om disse?
//Kommenter her

Missmorken90

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivAugust 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits