Hjelp ...

Skrevet av Missmorken90 @ 26.06.2013. 2 kommentarer

Hei.. lurte på om  det er noen som er flinke til å lage Header som an lage til meg.

Håper på at noen kan hjelpe meg.

 

Plisss

//Kommenter her

Ikke lenge igjen nå <3

Skrevet av Missmorken90 @ 23.06.2013. 0 kommentarer

Nå er det ikke mange dagene til jeg og Min kjære Anders reiser til tyrkia i 2 uke.
Gleder meg som en liten unge. Det er første gansk jeg og han reiser på en ordentli ferie i sammen.
Dette kommer til å bli en kjempe koslig kjæretse tur.

Detter en ikke den eneste ferien jeg har da.. jeg skal Også til bake til Tyrkia sammen med mamma, søsteren min, faren henne, mormor og Camilla..
Grunnen til at jeg skal reise en gang til er fordi søsteren min er halv tyrkisk.

 
Hvor skal du i ferien?

//Kommenter her

Spørrerunde.

Skrevet av Missmorken90 @ 18.06.2013. 0 kommentarerTenkte jeg skulel ha en spørre runde og se om jeg ffår noen spørsmål..
Dere kan spørre om hva dere vil.

 

Svarer på spørsmålene på søndag.

 

Håper på mange spørsmål

//Kommenter her

gleder meg til 4 Juli

Skrevet av Missmorken90 @ 11.06.2013. 0 kommentarer

Hei alle sammen.

Det har ikke skjedd noe de siste dagene. Synes bare dem har godt veldig fort, men det er nok fordi jeg gleder meg til 4 Juli for da reiser til Tyrkia i 2 uker.
Det er første ferien vi skal ha sammen alene og jeg gleder meg masse. Det skal bli kjempe ksolig å kunne dra på tur samnen.

Slotte som ligger det Det er båten man kan dra på tur med. bade på forskellige steder.

 Kusadasi på kvelden

  Promenade gata

 Det  er et sted man kan badre fra båt.

 

Dette gleder jeg meg masse til og håper at go gutten min gjør det oså

//Kommenter her

Sykehuse besøk i dag

Skrevet av Missmorken90 @ 04.06.2013. 1 kommentar

I dag har jeg vært på Rikshospitale på time der. Det er altid like spennede og dra ditt for å høre hva legen har å si. Om det er noe posetivt eller om det er negativt.
Man håper så klart alltid at det er noe posetivt og hver gang jeg har vært der er det altid noe posetivt men kanskje en liten negativ ting.

I dag når jeg kom var jeg der faktisk litt før jeg hadde time så da ble det bare og sitte å vente. Når jeg endelig ble ropt opp og fikk snakke med legen viste jeg at dette kom til å gå kjempe bra.
Han lurte så klart på hvordna det har gått med meg siden jeg hadde inngrepp den 1 Mars og som jeg sier hver gang så går det altid bra. Så begynte han å spøre om besvimelsene mine. Uff.. det er noe jeg ikke er noe glad i. Jeg sa det som det er og at jeg ikke har merka så mye i det siste. Men så spør han om noe. Hva gjør du når du merker at du er på vei til å besvime? Jeg merker så klart at jeg blir dissi og at alt svartner for meg, men jeg pleier å ta tak i det første og beste jeg finner og holde meg fast i. Om det så er et menneske på gata så tar jeg tak i den personene og spør om han/hun an stå rolig og forklarer hvorfor jeg har har tatt tak i den personen. De pleier som regelt altig å gå bra sier jeg. Men legen mener at den feielen jeg har på neresysteme som er koblet opp mot hjertefeieln min ikke stemmer helt med besvimelsene mine med tanke på at jeg klarer å holde meg oppreist noe jeg ikke skal kunne klare hvis det har sammenhenge med hjerte feielen min. Så nå blir jeg sendt til nevrologisk avdeling på A-hus for å finne ut av dette:P

Det som skjer videre med undersøkelsen av hjerte mitt er at dem skal se hva dem klarer å loalisere på EKG og hvis dem klarer det så blir det et nytt ingrep. Uff.. har ikke lyst til det for det er ikke noe godt. Men må man så må man. Har egentlig ikke så mye valg. Vil jo finne ut hva slags feil jeg har. Men hvis em ikke finner noe ut på EKG jeg skla gå meg skal den opperere inn en skip under brystkassa på meg som skal være der i halanet år og så kan dem se om dem klarer å lokalisere noe på dem. Håper dem klarer det snart.

 

Det er det som sikker er meste spennede og høre om dagen min i dag. Men håper dem klarer å finne ut mer snart for vil jo vite hva det er fornoe.

Har du en feil og isåfall hva da?

BLOGGES :)

//Kommenter her

Missmorken90

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivAugust 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits