trist dag i morrgen

Skrevet av Missmorken90 @ 27.08.2012. 0 kommentarer

I morra kommer til å bli en veldig trist dag for meg. Lille voffen min Chico skal avlive noe jeg ikke vil men jeg vet det er det beste for han nå.
Han er blitt veldig agresiv mot andre hunder og mot andre barn. Han tollererer bare hundet til moren min og søstra mi. Det er ikke bra.

Gleder meg ikke til i morra når dette skjer. Vil bare det beste for han med det er jo babyen min og det vil ha fortsat være for meg.

Har hatt så mange fine stunder sammen med han, så dette blir tungt.

 

Har ikke så mye og blogge om nå om dagen.

//Kommenter her

Deilig med ferie men også deilig og komme hjem

Skrevet av Missmorken90 @ 16.08.2012. 0 kommentarer

Dette innlegge er sikker veldig kjedelig for dere å lese siden det ikke er et eneste bilde her inne. men det kommer av at jeg og mamma har mista alle bilden vi har tatt så mamma skal prøve å få ordna så dem kommer tilbake

 

Hei alle sammen. Jeg kom da hjem fra Tyrkia i går etter nesten 3 uker der nede. Ganske deilig og komme hjem til norge selv om det ikke er like varmt her da,
Men ferien min sammen med mamma og lille søster har vært kjempe fin selv om vi har vært 1 uker hos besteforeldrene til lille søstra mi også en uke på hotel og 6 dager hos besteforeldrene hennes igjen. Det er altid koslig og komme hjem til dem. Føler meg veldig hjemme der og det er noe jeg synes et kjempe bra. Dem er så utrolig koslige og det er altid like trist å reise fra dem så man nesten begynner og gråte hver gang. Det sier litt om hvor snille dem er og hvor omtenksome dem er. Tror ikke søstra mi kunne hatt bedre besteforeldre i tyrkia en det hun har.

Den uka vi hadde på hotell nede i kusadasi var kjempe fin. Vi gjorde så mye morsomt at jeg ikke vet hvor jeg skal starte men jeg skal å prøve å forklare det så godt jeg kan. Første dagen ble jo til å utforske rundt om kring for å finne ut hvor alt var. Det var så utrolig fint der nede så jeg vil anbefale folk å dra dit.

De andre dagene har det skjed litt forkjellige. Vi har vært på båt tur noe som var kjempe morsomt. Masse musikk, sol og bading fra båten. Høyde punkte for lille søstra mi var når hun fikk lov til å styre båten. Hun var så søt der hun stå å styrte. (Skulle gjerne vist bilde av henne der hun styrer båten men jeg må vente og se om mamma får ordna med bildene igjen eller ikke. vi har kanskje mista alle bildene våres.) Men uten om at hun fik styre båten så bada vi masse fra båten og fikk lov til å kjøre bananbåt ute på vanne. noe vi synes var kjempe morsomt.
Vi har vært på badeland, bada og kost oss masse med mange morsome sklier. Delfin show og bading med dem har vi også gjort, jeg fikk ikke fordi dem bare hadde 2 plasser igjen. men det gjorde meg ingen ting for har bada med dem før. Har blitt en del bading på stranda også.

Men jeg har hatt det kjempe morsomt på hotelle den uka vi var der. jeg tok til og med tattovering der nede. Dere skal få se bilde når jeg har fått se bildene når  jeg har fått tatt det.

Så var det tilbake til besteforeldrene til søstra mi og kose og de siste dagene før vi skulle reise hjem igjen.

 

Noe jeg ikke har fortalt dere er at jeg har flytta sammen med kjøresten min så å komme hjem var kjempe deilig men å komme til et hus som er bare kaos er ikke så veldig morsomt for må rydde masse for å komme istand her.

 

Tenke jeg skulle ha en spørrerunde!

Har dere noe dere lurer på nå siden jeg ikke har blogga på ganske lenge så kan dere bare sette igang med å spørre nå. blir veldig glad.

//Kommenter her

Missmorken90

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger
Følg med i min blogg på PointBlog.no

KategorierADHD / Blogg / Header. / Kolbotn Garden / Leser innlegg / Live med skjult sykdom / mote / Musikk / Om Meg / Shoot / Spørsmål / Venner / You tube /

AkrivAugust 2013 / Juli 2013 / Juni 2013 / Mai 2013 / Januar 2013 / August 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 /

GRATISDESIGN AVhits